Kontaktpersoner

Thomas Odde
Bemanningskoordinator Konstruksjon

+47 950 73 684
Thomas.Odde@kruseanlegg.no

Marie Therese Hauger Jørgensen
HR-sjef

+47 900 15 851
marie.jorgensen@kruseanlegg.no

Lærling og utplassering

Er du nysgjerrig på anleggsbransjen? Store bruer skal støpes og lange veier skal bygges. For å lykkes med dette trenger vi dyktige og motiverte fagarbeidere. Vi i Kruse Smith Anlegg utdanner flere lærlinger årlig i ulike fag. Hos oss får du et solid og fremoverlent arbeidsmiljø, du får være en del av drivende dyktige arbeidslag og du får virkelig være med der det skjer .

Som lærling hos oss vil du oppleve frihet til å prøve og feile, ansvar, forventinger og givende arbeidsdager. Egne lærlingeansvarlige følger deg tett opp, og sikrer at du får delta i alle de ulike aspektene av en anleggsarbeiders hverdag. Vi gjennomfører prosjekter i hele landet og det jobbes i all hovedsak rotasjonsordninger, med 2 uker på arbeid og 2 uker avspasering.

Vi er veldig stolte av alle de dyktige lærlingene våre, og gleder oss til å utdanne og rekruttere enda flere i årene fremover.

Lærlingplasser tilbys innen følgende fag:

  • Betongarbeider

Så til alle dere dyktige, arbeidsomme og nysgjerrige lærlingekandidater der ute – søk hos oss!

Kontaktpersoner

Thomas Odde
Bemanningskoordinator Konstruksjon

+47 950 73 684
Thomas.Odde@kruse-smith.no

Marie Therese Hauger Jørgensen
HR-sjef

+47 900 15 851
marie.jorgensen@kruseanlegg.no

Bli bedre kjent med oss

Om Kruse Smith Anlegg

Kruse Smith Anlegg er en av Norges ledende anleggsentreprenører. Vi er spesialister på anleggsarbeid knyttet til betongkonstruksjoner, broer og energi- og industrianlegg.